Gaming Конфигурации

Сортирај по:
Филтер
( 7 )
0 ден.
111 990 ден.

Нема на залиха

( 8 )
0 ден.
115 990 ден.

Нема на залиха

B760, i5 14600KF, 32GB DDR5-6400 CL32, RTX4060TI, 1TB NVMe
-10.91 % new.png
( 7 )
109 990 ден.
97 990 ден.

Нема на залиха

Z790, i7 13700KF, 32GB DDR5-6400 CL32, RTX 4070, 2TB NVMe
-2.82 % new.png
( 7 )
141 990 ден.
137 990 ден.

Нема на залиха

PRO Gaming PC: Z790, 13700KF, RTX 4080, 32GB DDR5-6400, 2TB NVMe
-14.55 % hit.png
( 10 )
219 990 ден.
187 990 ден.

Нема на залиха

B650, Ryzen 5 7500F, 32GB DDR5-6000, RTX 4060Ti 8GB, 1TB NVMe
-5.26 % new.png
75 990 ден.
71 990 ден.

Нема на залиха

Insomnia Shadow Fury XT: Ryzen 5 7500F, 16GB DDR5-6000, RTX4060 8GB, 1TB NVMe
-9.84 %
60 990 ден.
54 990 ден.

Нема на залиха

B650, Ryzen 5 7500F, 32GB DDR5-6000, RTX 4060Ti 8GB, 1TB NVMe
-5.26 % new.png
75 990 ден.
71 990 ден.

Нема на залиха

Insomnia Shadow Fury: Ryzen 5 5600, 16GB DDR4-3200, RTX4060 8GB, 1TB NVMe
-9.44 % new.png
52 990 ден.
47 990 ден.

Нема на залиха

0 ден.
85 990 ден.

Нема на залиха

( 10 )
0 ден.
51 990 ден.

Нема на залиха

0 ден.
51 490 ден.

Нема на залиха

A520 / Ryzen 5 3600 / 16GB DDR4-3200 / GTX 1660 Super 6GB / 1TB NVMe
Нај продавани
( 1 )
0 ден.
34 490 ден.

Нема на залиха

A520 / Ryzen 5 3500X / 16GB DDR4-3200 / GTX 1660 Super 6GB / 1TB NVMe
Нај продавани new.png
( 1 )
0 ден.
33 490 ден.

Нема на залиха

За квалитетно корисничко искуство овој сајт користи колалчиња ("cookies"). Читај повеќе