data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-tablet-small-width="820" data-mobile-width="580">A+ A A-

Приклучи се!

Најголемата и најпопуларната гејминг заедница во Македонија!

Присутни

pRo HeadshoT12 - 11:07

Fr3d0 zasto ti treba head adminot?

Fr3d0 1g - 15:22

koj e HeaD ke mi kaze nekoj!! pozdav

SeRiaL - 09:28

brzo admin neka doe na cs maps citer ima :(

DEDOKLIME - 13:02

NA PUBLIK 1 VECITI CITERI IMA NEKOJ ADNIN DA GI SMIRI # 8 "" 16669 STEAM_0:0:1345208718 10 12:08 33 0 # 9 ".::M!-17::." 16670 STEAM_0:0:1613156540 14 11:52 28 0

SeRiaL - 09:42

:D

adzija - 16:08

ајде сега нека дај борец објаснување банира за дзабе си ако јади hs не знаци дека само тој знај да игра играм 3 години под adzija kurtafoo i sega ke se zaebava ovaj a znaj deka stalno go tepam

DEDOKLIME - 06:53

opasno vreme za vakvi na cs mapi AnOn1m.Man : da ti ibeam zhive ai sve makedonci kauri 2 "AnOn1m.Man" 3803 STEAM_0:0:1764567080 1 08:43 22 0

pRo HeadshoT12 - 08:40

одма нека влезе некој админ на дд2 има читер ник ****erfly-codak брзо нека влезе админ да го банира човекот у земја гледа,а hs дава хахах : lol:

pRo HeadshoT12 - 12:33

на сите сервери има читери,а админите слабо влагаат на сервер и нема кој да ги отстрани читерите :@

Aragorn - 15:02

дада lol цело време се ставаат со чит а слабо има админи :(

ShoutBox-от е достапен само за регистрирани корисници

Имаме присутни 7 гости и 2 членовиГејмери