ЧПП

 • Каде се наоѓа Insomnia?

  Инсомниа ИТ Сервис се наоѓа на ул. Орце Николов бр. 158 во населбата Карпош 1 карши Центар за Странски Јазици во Скопје. 

 • Со што се занимава Insomnia?

  Инсомниа ИТ Сервис се занимава со:

  - одржување и сервисирање на компјутери, компјутерска опрема

  - склопување, инсталација на оперативни системи и други софтвери  

  - дијагностика на компјутери, мајнинг ригови и останата ИТ опрема

  - изготувавање на технички решенија за мрежно поврзување

  - инсталирање на мрежна опрема и нејзино конфигурирање   

  - поправка на компјутерски делови и ИТ опрема

 • Прашање 3

  Одговор 3

 • Прашање 4

  Одговор 4.

За квалитетно корисничко искуство овој сајт користи колалчиња ("cookies"). Читај повеќе